محل تبلیغات شما

۲- جلوگیری از بروز زخم بستر
زخم های بستر (که به نام زخم های فشار نیز شناخته شده اند) آسیب های پوستی و بافت های زیرین هستند که در اثر نشستن یا لم دادن در یک وضعیت ثابت در مدت زمانهای طولانی ایجاد می شوند. نشستن طولانی مدت باعث ایجاد فشار روی قسمت هایی از بدن مانند باسن، پاها و ران می شود که می تواند موجب شکستگی و جدا شدن بافت های پوست از یکدیگر شود. نتیجه نهایی در اینمورد این است که این قسمت از بدن بسیار دردناک و ناراحت کننده می شود و در بدترین حالت، زخم های بستر ایجاد شده می توانند آلوده شوند و باعث ایجاد عوارض عمده ای شوند که می تواند طول عمر بیمار بستری را کوتاه کند.
با این حال اخبار خوب در این مورد این است که بسیاری از زخم های بستر قابل پیشگیری هستند. جهت دستیابی به این هدف تعدادی از نکات در اینمورد را به شرح زیر در نظر بگیرید و مورد استفاده قرار دهید:
• اگر فرد بیشتر وقت خود را در رختخواب صرف می کند، آنگاه پس از گذشت هر ساعت چند دقیقه وضعیت بیمار بستری تغییر دهید. اگر آنها بتوانند خودشان حرکت کنند، آنها را تشویق کنید تا وضعیت خود را مجدداً تنظیم کنند.
• از یک پزشک یا پرستار برای دریافت مشاوره در مورد پیدا کردن بهترین روش برای تغییر موقعیت بیمار سؤال کنید تا در هنگام تنظیم موقعیت بیمار بستری به او آسیب وارد ننمایید.
• اطمینان حاصل کنید که در اینمورد به صورت فعال عمل می کنید و به طور مداوم قسمت های رایج در مورد ایجاد زخم های بستر یعنی: پاشنه، مچ پا، باسن و دنبالچه را مورد بررسی قرار می دهید (هرچه زخم بستر ایجاد شده زودتر مشاهده شود، پیش بینی در مورد درمان آن بهتر خواهد بود).
۳- تعویض منظم ملافه ها و روبالشی:
این امر ممکن است چیز ساده ای به نظر برسد، اما تعویض منظم ملافه ها روبالشی باعث ایجاد تفاوت زیادی در اینمورد می شود. ملافه ها می توانند بوسیله مواد غذایی، سکوی حمام، خاک، ذرات پوست بدن و سایر مواد زائد آلوده شوند.
بنابراین به منظور بهداشت و سلامت بیمار بستری، برخی از موارد را به شرح زیر باید در هنگام تعویض ملافه ها و روبالشی بخاطر داشته باشید:
• از آنجایی که افراد بستری، وقت بیشتری را نسبت به اکثر افراد در رختخواب می گذرانند، این موضوع مهم است که هر ۲ تا ۳ روز یکبار ملافه ها (ملافه های زیرین ، ملافه هایی رویی، و روبالشی ها) را عوض کنید.
• در اینمورد اطمینان حاصل کنید که مجموعه جدیدی از ملافه ها قبل از استفاده به درستی تمیز و شسته شده اند.
• با بیمار بستری گرامی خود در مورد نوع پارچه ملافه های استفاده شده برای تخت آنها صحبت کنید. آیا پارچه ملافه به اندازه کافی برای آنها نرم است؟ آیا ملافه ها به اندازه کافی او را گرم نگه می دارند یا احتمالاً بیش از حد گرم هستند؟
• پتوها و لباس های راحتی را فراموش نکنید - ممکن است لازم نباشد که این لباس ها و پتو را به اندازه روتختی ها بشویید، اما تعویض آنها به طور منظم بسیار مهم است.
۴- اطمینان از تغذیه خوب
همه افراد اهمیت استفاده از یک رژیم غذایی سالم را می دانند و حتی این موضوع در افرادی که بیمار هستند و یا در حال بهبودی، مانند بهبودی بعد از عمل جراحی می باشند، بسیار مهم است. در اینمورد با پزشک، پرستار یا متخصص تغذیه صحبت کنید تا مشاهده نمایید آنها چه غذاهایی (علاوه بر مکمل های غذایی که ممکن است قبلاً مصرف شده اند) را در اینمورد توصیه می کنند.
• سعی کنید یک رژیم غذایی متعادل برای بیمار بستری داشته باشید، و مواد مغذی و میزان کالری مربوط به هر ماده غذایی را پی گیری کنید تا مطمئن شوید که بیمار بستری شما سلامت باقی می ماند.
• به فیزیولوژی بیمار بستری خود توجه نمایید: ممکن است بیماران ترجیح دهند به جای اینکه وعده های غذایی زیادی را در ساعت معینی از روز بخورند، وعده های کوچک غذایی را در طول روز استفاده کنند.
• آب و نوشیدنی های سالم و بدون شکر را برای بیماران بستری خود در دسترس داشته باشید تا در طول روز بنوشند و اطمینان حاصل نمایید که آنها به میزان کافی مواد نوشیدنی مصرف می کنند (هیدراته
می شوند).
• عادات غذا خوردن و رژیم غذایی بیمار بستری را در یک دفتر وقایع روزانه ثبت کنید تا در هنگام صحبت با یک پزشک و یا در صورت بروز هر گونه موارد غیر معمول پس از خوردن غذاهای خاص، از این وقایع ثبت شده به عنوان مرجع استفاده نمایید.
توجه داشته باشید که غذاهای خاص ممکن است به میزان ضعیفی با داروها تعامل ایجاد کنند ، به عنوان مثال، سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلی دارای میزان بالایی ویتامین K می باشند، که می توانند با اثرات بعضی از رقیق کننده های خون، مانند وارفارین مقابله کنند. بنابراین، این موضوع برای مراقبین مهم است که بدانند از مصرف چه غذاهای سالمی باید خودداری شود.
همانند همیشه، اطمینان حاصل کنید که از دستورات پزشک در مورد هر چیزی که یک بیمار بستری باید بخورد یا نباید بخورید پیروی می کنید.
۵- یک محیط راحت را طراحی کنید
محیط اطراف ما نقش بزرگی در رفاه عاطفی ما ایفا می کند، بنابراین چند دقیقه وقت بگذارید تا مطمئن شوید که محیط بیمار بستری تا سرحد امکان راحت است.
• اطمینان حاصل کنید که اتاق با استفاده از نور طبیعی به اندازه کافی روشن است، زیرا نور خورشید یک ماده ضد عفونی کننده طبیعی است!
• مسیر عبور به سمت حمام را آسان و بدون درهم یختگی حفظ نمایید.
• برای دسترسی آسان بیمار بستری به زنگ هشدار، تلفن، کتاب، غذا و آب، یک میز در کنار بستر بیمار قرار بدهید.
• هوای اتاق را گاه و بیگاه عوض کنید تا از هوای تهویه نشده خلاص شوید و اجازه دهید هوای تازه در فضای اتاق بیمار چرخش کند.
• حواس پرتی بیمار را بویژه در اوقات استراحت به حداقل برسانید تا اطمینان حاصل نمایید که بیمار قادر است به اندازه مورد نیاز بخوابد.
علاوه بر موارد ذکر شده در بالا که در جهت تأمین آسایش بیمار بستری می باشند، تنها چند دقیقه در هر روز در کنار بیمار گرامی خود بنشینید و با او صحبت کنید. سلامت روانی و عاطفی نیز به اندازه سلامت جسمی مهم است.

زندگی با بیماری دیابت نوع ۱- شرکت خدماتی مراقبتی پرستاری شکوفایی

هدف از تأسیس شرکت های خدماتی مراقبتی پرستاری-شرکت خدماتی شکوفایی

مراقبت ازپوست فرزند شما – شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی

بیمار ,های ,• ,بستری ,ملافه ,ها ,بیمار بستری ,ملافه ها ,در اینمورد ,کنید تا ,اطمینان حاصل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

William's info معدنکاری ایران آموزشی - سرگرمی- جالب ادویه denuglicar دانلود Sharon's notes disgcarcentcal چت روم گپ تو گپ انجمن حافظان قرآن کریم استان البرز